Κατηγορίες Προιοντων

Μίσθωση Πάνελ συνεδρίων για προβολή αφισών

Η Autogram σχεδίασε και παρουσιάζει ειδικά Πάνελ για την προβολή αφισών κατά την διάρκεια Συνεδρίου. Τα πάνελ αυτά είναι πολύ απλά, ελαφριά, σε διάφορες διαστάσεις μίας ή δύο όψεων και η Autogram αναλαμβάνει την μεταφορά στο χώρο του συνεδρίου, και την παραλαβή μετά το τέλος του Συνεδρίου.

Το κόστος της μίσθωσης είναι ιδιαίτερα χαμηλό, π.χ. για 10 τεμ πάνελ διαστάσεων 1 Χ 2 μ (ίδε σχετική μακέτα κατασκευής των πάνελ) με μελαμίνη 8 χιλ, 2 όψεων, είναι μόνον Ευρό 400,-  + ΦΠΑ.

Τα πάνελ αυτά κατασκευάστηκαν για να καλύψουν την ανάγκη των συνέδρων που έρχονται φέροντας ένα αριθμό αφισών που θέλουν να προβάλουν κατά την διάρκεια του Συνεδρίου. 

Κάθε πάνελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή μαζί με άλλα πάνελ, είναι εξαιρετικά ευσταθή, δε ανατρέπονται εύκολα, παρά το ύψος τους. Έχουν μεγάλη επιφάνεια επικόλλησης, π.χ. 1,00 Χ 1,83 μ σε 2 όψεις, δηλαδή 3,66 τ.μ.

Εύκολη επικόλληση των αφισών ! ! !. Μπορεί να γίνει με απλό σελοτέιπ, με 2πλής όψης αυτοκόλλητα, με αυτοκόλλητο σχρατς, κλπ

Διάφορες παραλαγές των πάνελς υπάρχουν με snap frames, όπου μπορούν εύκολα να εναλάσσονται αφίσες προστατευμένες από διάφανο ματ φίλμ. Επίσης, υπάρχει η παραλαγή τα πάνελ αντί μελαμίνης να έχουν ανάρτηση με συρματόσχοινο και 2πλές θήκες από πλέξι διάφανο σε διάφορες διαστάσεις, π.χ. Α4 , Α3, Α2,  κλπ.

Τα Σταντ κατασκευάζονται από στραντζαριστά γαλβανιζέ 20 Χ 20 χιλ (ενισχυμένο) σε χρώμα ασημί, έχουν 2 βάσεις 60 εκ, και το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 10 κιλά. Επίσης υπάρχει παραλαγή από ΙΝΟΧ σατινέ σε ακριβότερη τιμή. 

 

Μακέτα κατασκευής του Πάνελ

stand-200x100

Τα πάνελ σε πρόσφατο συνέδριο του Πολυτεχνίου στο Μέγαρο

2014-06-18 12.39.48       2014-06-18 12.39.36

 

Γράμματα 3Δ & Φωτεινή επιγραφή ειδικής κατασκευής

EnRouteΈνα νέο κατάστημα "Enroute" δημιουργείται στο Κολωνάκι (Δημοκρίτου & Τσακάλωφ) και για τις επιγραφές του ήθελε κάτι το ιδιαίτερο. Την κατασκευή ανέλαβε η Autogram.

Για επιγραφή στο κατάστημα τοποθετήθηκαν γράμματα 3Δ ΙΝΟΧ φωτεινά, κολλητά στο τζάμι της βιτρίνας με σόκορο μόνο 4 εκ !!!

Επίσης, την πρόσοψη στολίζει μια επιγραφή 2 όψεων, διαστάσεων 50 Χ 60 εκ, κρεμαστή, χαρακτή με γράμματα πάχους 10 χιλ και το σόκορο μόνο 4 εκ. !!!

Ο φωτισμός των γραμμάτων και της επιγραφής που είναι πολύ μεγάλης φωτεινότητας, γίνεται με Led 9,6W/μ και έχουν συνολικά κατανάλωση 80 W.

Επιγραφή ειδικής κατασκευής

AnchoΣτο κέντρο του Χαλανδρίου έγινε ένα νεο καταστημα "Mexican Grill" και στην πρόσοψη του τοποθετήσαμε μια επιγραφή ειδικής κατασκευής. Η επιγραφή είναι εξωτερικά στο σχήμα της πιπεριάς, στην πρόσοψη έχει με φωτιζόμενα γράμματα το όνομα του καταστήματος "ΑNCHO". Στο κάτω μέρος της επιγραφής υπάρχουν οι λέξεις "mexican grill" με Νέον λευκό.

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Νέα Light Box για την είσοδο του Faust

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods