Κατηγορίες Προιοντων

Ο τεχνικός εξοπλισμός μας

Τμήμα κοπής αυτοκόλλητων

  • 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές ON LINE, οι ταχύτεροι του είδους και εξοπλισμένοι με τα τελειότερα προγράμματα ΑUTOGRAM (ΑlphaSign & AlphaBet) για την σχεδίαση και την κοπή επιγραφών.
  • 10 κυλινδρικοί πλότερ για την σχεδίαση και κοπή αυτοκόλλητων πλαστικών, αντανακλαστικών, φωσφορούχων και ειδικών υλικών σημάνσεως οδών.
  • Ειδικός επίπεδος πλότερ για την κοπή σκληρών υλικών (χαρτόνια, ταπέτα, υφάσματα, πατρόν κυτιοποιίας, δέρματα, μαγνήτες κ. λ. π.).

Τμήμα κοπής σκληρών υλικών

  • 3 επίπεδοι πλότερ χαρακτικής επιγραφών.·
  • 4 ρούτερ για την κοπή και χάραξη οποιουδήποτε υλικού (φύλλα αλουμινίου, λαμαρίνας γαλβανιζέ, ανοξείδωτου, μπρούντζου, MDF, ακρυλικών, PVC, μονωτικών υλικών, κ. ά).

Τμήμα εκτυπώσεων χαμηλής ανάλυσης
Σύστημα εγχρώμων εκτυπώσεων Airbrush - Vutek , για εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων. Απεριόριστη δυνατότητα εκτύπωσης.
Πλάτος μηχανής 5 μέτρα. Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο πλαστικό, ενισχυμένο βινύλιο, χαρτί, ύφασμα, διαφάνειες.

Τμήμα εκτυπώσεων υψηλής ανάλυσης
Σύστημα ηλεκτροστατικής εκτύπωσης, για εκτυπώσεις αφισών, λαβάρων, πινάκων ζωγραφικής, Σταντ εκθέσεων, και γενικά όπου απαιτείται φωτογραφική ποιότητα. Πλάτος εκτύπωσης 1,30 μέτρα και ανάλυση εκτύπωσης 400 dpi. Εκτύπωση σε χαρτί, αυτοκόλλητο πλαστικό, βινύλιο, κ. ά.

Τμήμα εκτυπώσεων υπερύψηλης ανάλυσης
Σύστημα εκτύπωσης Laser, για εκτυπώσεις μικρού μεγέθους (έως Α3 - 42 x 29,7 εκ.) με ανάλυση εκτύπωσης άνω των 2.000 dpi. Κατάλληλο για εκτύπωση φωτογραφιών, πινάκων ζωγραφικής, αυτοκόλλητων ετικετών και γενικά όπου χρειάζεται πολύ υψηλή ανάλυση. Εκτύπωση σε χαρτί, αυτοκόλλητο χαρτί, αυτοκόλλητο πλαστικό.

Τμήμα εκτυπώσεων οffset
Για εκτυπώσεις εντύπων, αφισών, Προσπέκτους σε μικρό ή μεγάλο τιράζ.

Τμήμα εκτυπώσεων μεταξοτυπίας
Για εκτυπώσεις αυτοκόλλητων, αφισών, επιγραφών, σημαιών, λαβάρων κλπ., σε μικρό ή μεγάλο τιράζ,

Τμήμα θερμοκολλητικών εκτυπώσεων
Για εκτυπώσεις σε μπλουζάκια, T-shirts, σημαίες, λάβαρα κλπ., σε μικρό ή μεγάλο τιράζ.

Τμήμα πλαστικοποιήσεων
Πλαστικοποιητής Seal Ultra 6000, για πλαστικοποίηση έως 150 εκ. πλάτος και προστασία των εκτυπώσεων από την ακτινοβολία UV.

Τμήμα κατασκευής και επισκευής φωτεινών επιγραφών Νέον
Η Autogram διαθέτει τμήμα γιά την κατασκευή και διαμόρφωση και επισκευή υαλοσωλήνων για φωτεινές επιγραφές Νέον.

Τμήμα κατασκευής κουτιαστών γραμμάτων
Η κατασκευή των κουτιαστών γραμμάτων γίνεται στην Αutogram από ειδικευμένο συνεργείο που διαθέτει τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό.

Τμήμα πολυεστερικών κατασκευών
Στο τμήμα αυτό γίνονται πολυεστερικές κατασκευές, κυρίως πυλώνων,

Τμήμα pre-press, προετοιμασίας εκτύπωσης
Επεξεργασία εικόνας, κειμένου, λογοτύπων και προετοιμασία για οποιοδήποτε τύπο εκτύπωσης. Το τμήμα διαθέτει πολύ γρήγορους υπολογιστές, σκάνερ επίπεδα και περιστρεφόμενου τύμπανου υψηλής αναλύσεως (4000 dpi), 1.000 ελληνικά - λατινικά αλφάβητα, καθώς και ειδικά αλφάβητα (αραβικά, ρωσικά, εβραϊκά κ. ά.), μαζί με χιλιάδες cliparts, graphics, λογότυπα εταιρειών. Πιο σημαντικό όμως είναι η πείρα του προσωπικού και η ειδίκευση καθενός, που επιτρέπει την άμεση παραγωγή μακέτας στο μικρότερο χρονικό διάστημα και το χαμηλότερο κόστος. 15 χρόνια πείρα στην δημιουργία αλφαβήτων και μακετών, μας επιτρέπει να έχουμε πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητος.

Βαφεία
Για την βαφή επιγραφών όλων των τύπων (ταψιά, φωτεινές επιγραφές, αυτοκίνητα, κλπ.) υπάρχει ειδικό τμήμα με ειδικευμένο προσωπικό και φούρνος μεγάλων διαστάσεων.

Τμήμα κατασκευών και ειδικών εφαρμογών
Τεχνικός εξοπλισμός (στράντζες, ψαλίδια, ραουλιέρες, τεμαχιστικά μηχανήματα, βοηθητικός εξοπλισμός κλπ.) για την δημιουργία μεταλλικών δομών και ειδικών κατασκευών σε συνδυασμό με την πείρα του προσωπικού και το τμήμα μελέτης και κατασκευής μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε με επιτυχία και την πιο δύσκολη κατασκευή.

Συνεργεία τοποθέτησης
Ειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουν την τοποθέτηση ή την επισκευή οποιουδήποτε τύπου διαφημιστικής κατασκευής.

Απασχολούμενο προσωπικό
Πεπειραμένο προσωπικό αποτελούμενο από 40 άτομα, (σχεδιάστριες, μακετίστριες, ειδικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών, προγραμματιστές, αναλυτές, τεχνικούς), θα σας δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods