Κατηγορίες Προιοντων

Μεταξοτυπίες

 Γενικά
Η τεχνική αποτύπωσης γραμμάτων και εικόνων μέσω μίας μεταξωτής γάζας και χρήση ειδικών μελανιών ονομάζεται μεταξοτυπία. Η γάζα βρίσκεται τεντωμένη σ' ένα τελάρο και μέσα από τις μικρές τρυπούλες της γάζας περνά το μελάνι. Η εικόνα ή τα γράμματα με την φωτογράφηση του τελάρου μεταφέρονται στην γάζα, με αποτέλεσμα άλλες τρυπούλες να κλείνουν και να μην τυπώνουν και άλλες να μένουν ανοικτές και να επιτρέπουν την μεταφορά της μελάνης στην επιφάνεια που γίνεται η εκτύπωση.
Η μεταξοτυπία εφαρμόζεται σε επιφάνειες που δεν είναι δυνατόν να γίνει εκτύπωση offset, όπως π.χ. σε πλαστικό, ύφασμα, μεταλλικές επιφάνειες, κ.α.
Η χρήση των υπολογιστών και της ψηφιακής τεχνολογίας έχει περιορίσει τα τελευταία 10 χρόνια τις εφαρμογές της μεταξοτυπίας. Σήμερα, εφαρμόζεται όταν η ποσότητα παραγωγής που επιθυμούμε είναι τόσο μεγάλη, ώστε η ψηφιακή τεχνολογία να μην συμφέρει. Η ποσότητα αυτή όλο και μεγαλώνει όσο το κόστος της εκτυπώσεως ψηφιακής τεχνολογίας κάθε μέρα κατεβαίνει.
Με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε Θερμοκολλητικά στάμπο και να τα μεταφέρουμε σε μπλουζάκια και σε άλλες μαλακές ή σκληρές επιφάνειες.
 

 Συνήθεις εργασίες μεταξοτυπίας
Οι εργασίες μεταξοτυπίας που μπορεί να γίνουν είναι πολλές και διάφορες, εδώ ταξινομούμε τις συνηθέστερα παρουσιαζόμενες στην αγορά μας.
 

 • Πινακίδες αλουμινίου ή λαμαρίνας
  Μικρές πινακίδες αλουμινίου συνήθως ή και λαμαρίνας με επανάληψη του ιδίου κειμένου σ' ένα ή και περισσότερα χρώματα. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε εξωτερικές εφαρμογές για την προβολή της επιχειρήσεως.
 • Μικρά αυτοκόλλητα, stickers
  Μικρά αυτοκόλλητα σε διαφανές ή λευκό αυτοκόλλητο για την επικόλληση επάνω σε προϊόντα ή υαλοπίνακες. Τοποθέτηση εξωτερική ή εσωτερική και αντίστοιχα εκτύπωση κανονική ή καθρέφτης (mirror).
 • T-shirt με διαφημιστικά στάμπο
  Στάμπο μπροστά αριστερά στο στήθος και μεγαλύτερα στην πλάτη επάνω σε T-shirt βαμβακερά και σε διάφορα μεγέθη.
 • Eκτυπώσεις σε διαφημιστικά δώρα.
  Εκτυπώσεις μεταξοτυπίας σε διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων με το λογότυπο του πελάτου. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία τέτοιων δώρων, όπως στυλό, σταχτοδοχεία, καπελάκια, ημερολόγια, κλπ , που τυπώνονται με τα χαρακτηριστικά του πελάτη. 

 Κοστολόγηση μεταξοτυπίας
Η κοστολόγηση της μεταξοτυπίας εξαρτάται από τα εξής στοιχεία: 

 • Κατασκευή τελάρου. 
  Περιλαμβάνει τα φιλμ και την φωτογράφηση του τελάρου της μεταξοτυπίας, Euro 30 - 60.- ανάλογα με το μέγεθος.
   

 • Κόστος εκτύπωσης. 
  Το κόστος της εκτύπωσης εξαρτάται:

  • από το μέγεθος της μακέτας και κυρίως πόσες μακέτες χωρούν στο τελάρο, καθόσον όσο μικρότερη είναι η μακέτα, τόσο περισσότερες χωρούν σε ίδιου μέγεθος τελάρο και επομένως περιορίζεται ο χρόνος παραγωγής.

  • από την ποσότητα των τεμαχίων εκτύπωσης του τελάρου, και είναι ευνόητο ότι όσο αυξάνει η ποσότητα, πέφτει το κατά μονάδα κόστος

  • από την ποσότητα των χρωμάτων που θα πέσουν στο προϊόν

 • Κόστος υλικού

 • Κόστος προσθέτων εργασιών
  Εργασίες όπως η κοπή των αυτοκόλλητων περιμετρικά,
   

 Τιμοκατάλογος εκτυπώσεων Μεταξοτυπίας

XL Icon   Τιμοκαταλογος Μεταξοτυπίας 2017

 

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods