Κατηγορίες Προιοντων

Ειδικές Κατασκευές

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που επιθυμούν να κατασκευάσουν μικρές διαφημιστικές πινακίδες, παρατίθενται μερικές εφαρμογές κατά παραγγελία πελατών.

1 Σταντ 2 όψεων, ύψους 1,5 μ., για την τοποθέτηση έξω από τα καταστήματα Cafe πελάτου μας. Η κατασκευή είναι μεταλλική από στραντζαριστά γαλβανιζέ. Το δοχείο είναι κομμένο στο ρούτερ σε PVC ή σε λαμαρίνα ή σε πολυεστέρα. Επί του δοχείου υπάρχει ψηφιακή εκτύπωση.
2 Σταντ γιά να τοποθετηθεί έξω από τα καταστήματα γνωστής αλυσίδας ανταλλακτηρίων συναλλάγματος. Το Σταντ ύψους 80 εκ κατασκευάζεται από σωλήνα 1/2" γαλβανιζέ. Η πινακίδα κατασκευάζεται από λαμαρίνα γαλβανιζέ 0,6 χιλ. Βαφή στα εργαστήρια της Autogram και εκτύπωση μεταξοτυπίας σε 2 χρώματα.
3 Σταντ για την διαφημιστική προβολή γνωστής βιομηχανίας τσιγάρων. Αποτελείται (1) από τραπέζι σε σχήμα βαρελιού, ύψους 90 εκ και διαμέτρου 80 εκ, με ένα ράφι εσωτερικά για την τοποθέτηση του διαφημιστικού υλικού και (2) από πυλώνα ύψους 2 μ., μεταφερομένου και επιγραφή ημικυκλική στο άνω μέρος.
4 Σταντ αποτελούμενο από (1) πίνακα ανακοινώσεων, (2) Κυτίο παραπόνων και θήκη για χαρτιά παραπόνων. Kατασκευή για Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
5

Σταντ για την είσοδο καταστήματος αλυσίδας νεανικών ενδυμάτων. Κατασκευή από PVC 5 χιλ., κομμένο στα Router και ψηφιακή εκτύπωση στην πρόσοψη.

 

Ειδικές Κατασκευές

Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
Κατασκευαστής:
Autogram AE

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods