Κατηγορίες Προιοντων

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε βινύλιο (μουσαμά) αν και έχουν ηλικία μόνο 20 ετών (πρωτοπαρουσιάστηκαν στην Ελλάδα από την Autogram τo 1994) έχουν επικρατήσει πλέον στην διαφημιστική προβολή των επιχειρήσεων τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
Η ανάλυση μίας εκτύπωσης μετριέται σε dpi (dots per inch), δηλαδή πόσες σταγόνες μελάνης πέφτουν σε ένα συγκεκριμένο χώρο, την ίντσα (περίπου 2,5 x 2,5 εκ). Όσο περισσότερες σταγόνες πέφτουν σε μία ίντσα, έχουμε υψηλότερη ανάλυση και όσες λιγότερες, χαμηλότερη ανάλυση.
Η ανάλυση είναι σχετική με την απόσταση που βλέπουμε την εικόνα και το μέγεθος της. Όσο πιο μακριά είναι ο θεατής τόσο λιγότερο αντιλαμβάνεται την ανάλυση της εκτύπωσης. Συνήθως μετά τα 10 μέτρα δύσκολα μπορεί να διακρίνει τον βαθμό ανάλυσης της εικόνας. Αντίθετα, σε εσωτερικούς χώρους και ιδίως σε περίπτερα εκθέσεων, ο θεατής είναι πολύ κοντά και απαιτείται υψηλή ανάλυση.
Η ανάλυση ενδιαφέρει τον πελάτη, γιατί από αυτήν εξαρτάται το κόστος παραγωγής. Χαμηλή ανάλυση σημαίνει αφ' ενός μικρότερο χρόνο παραγωγής και επεξεργασίας της μακέτας, αφ' ετέρου ο χρόνος εκτύπωσης είναι μικρότερος και επομένως το κόστος παραγωγής χαμηλότερο.

Σήμερα οι συνηθέστεροι τύποι εκτύπωσης σε βινύλιο είναι:

  • Γιγαντοαφίσες για ταράτσες, τοίχους, καλύψεις κτιρίων, κλπ, σ' αυτές τις περιπτώσεις η ανάλυση είναι χαμηλή και τα μελάνια ενισχημένα για να αντέξουν στο ηλιακό φως.
  • Λάβαρα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, συνήθως μικρού μεγέθους και υψηλής ανάλυσης.
  • Πανώ προεκλογικά ή διαφόρων εκδηλώσεων, γρήγορης και οικονομικής προβολής.
  • Επιγραφές βινυλίου σε τελάρο με πλάτη ή και χωρίς πλάτη για πρόσοψη καταστήματος

Η κοστολόγηση της παραγγελίας εξαρτάται από τα εξής στοιχεία:

  • Μακέτα εκτύπωσης, το κόστος εξαρτάται από τις εικόνες που πρέπει να σκαναρισθούν και την επεξεργασία τους
  • Κόστος εκτύπωσης, εξαρτάται από το μέγεθος, τα μελάνια που θα χρησιμοποιηθούν, την ανάλυση εκτύπωσης, κλπ
  • Κόστος για τελάρο και τέντωμα, όποτε χρειάζεται, κυρίως για προσόψεις καταστημάτων.
  • Ποσότητα τεμαχίων παραγωγής

 

 

 

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods