Κατηγορίες Προιοντων

Επιγραφές καταστημάτων και γραφείων

Η Autogram αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση οποιουδήποτε τύπου επιγραφής καταστήματος ή γραφείου. H κατασκευή των επιγραφών αυτών γίνεται με όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για το καλύτερο ποιοτικό έλεγχο κατά ISO 9001.
O πελάτης πρέπει να είναι βέβαιος ότι ο συνεργάτης του στην κατασκευή της επιγραφής και προκειμένου η Autogram, θα καταβάλει όλες τις αναγκαίες προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα χρησιμοποιηθούν τα υλικά όπως αυτά έχουν περιγραφεί στην σχετική προσφορά
Η επιγραφή κάθε καταστήματος ή γραφείου είναι διαφορετική από αντίστοιχη άλλου, αν και μπορεί να χρησιμοποιούνται τα ίδια υλικά. Γι' αυτό τον λόγο ο πελάτης θα πρέπει να εξετάζει με προσοχή την τελική μακέτα και μόνον εφ' όσον είναι της απολύτου επιλογής του να προχωρεί στην υπογραφή της.
Ιδιαίτερη σημασία έχει η εμπιστοσύνη που έχει ο πελάτης στον κατασκευαστή της επιγραφής, τις διαδικασίες που ακολουθεί για την παραγωγή της, τους ποιοτικούς ελέγχους και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, και γενικά την ιστορία του κατασκευαστού στον χώρο του.

 Διαδικασία παραγγελίας επιγραφής
Τεχνικός της Autogram μπορεί να επισκεφθεί τον πελάτη, να κάνει τις αναγκαίες μετρήσεις, να βγάλει ψηφιακές φωτογραφίες και να τα προωθήσει στο δημιουργικό τμήμα της Autogram.
To δημιουργικό τμήμα προχωρεί στην σχεδίαση της επιγραφής, την προσαρμόζει στον χώρο του πελάτη βάσει των φωτογραφιών και μαζί με τον προϋπολογισμό του κόστους τα αποστέλλει στον πελάτη προς έγκριση.
Αφού ο πελάτης εγκρίνει τις μακέτες και αποδεχθεί την οικονομική προσφορά, καταβάλει την προκαταβολή (ισόποση με το 40% της τελικής τιμής τού έργου, περιλαμβανομένου και του ΦΠΑ) είτε απ' ευθείας στην Autogram είτε σε λογαριασμό τραπέζης της Autogram.
Στην προσφορά της η Autogram αναφέρει τον χρόνο παραδόσεως του έργου. Ο χρόνος αυτός αρχίζει από την ημέρα εγκρίσεως της οριστικής μακέτας και την καταβολή της προκαταβολής.
Μετά την οριστική έγκριση των μακετών, το δημιουργικό τμήμα της Autogram προβαίνει στην έκδοση αναλυτικών κατασκευαστικών μακετών για το τμήμα παραγωγής.
Οι κατασκευαστικές μακέτες προωθούνται στο τμήμα παραγωγής, ενώ συγχρόνως σε κάθε στάδιο παραγωγής, υπάρχει ο αντίστοιχος ποιοτικός έλεγχος για να επιτευχθούν όλες οι διαδικασίες κατά ISO 9001.

 Κατηγορίες επιγραφών
Οι επιγραφές αυτές μπορούν να χωρισθούν στις εξής κατηγορίες ανάλογα με τον φωτισμό:

 • Ετερόφωτες ή μη φωτεινές επιγραφές, οι επιγραφές αυτές δεν διαθέτουν δικό τους φωτισμό και, αν απαιτείται, φωτίζονται με προβολείς εξωτερικά.
 • Απλές πινακίδες, συνήθως μικρού μεγέθους, για χρήση εσωτερική ή εξωτερική. Υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι πλαστικά φύλλα (πλεξιγκλάς, PVC, darwin), μεταλλικά φύλλα (αλουμίνιο, μπρούτζος, λαμαρίνα, Ίνοξ), ξύλο (κοντραπλακέ θαλάσσης, MDF, Μελαμίνη).
 • Μεταλλικές πινακίδες (ταψιά) συνήθως μεγάλου μεγέθους, κυρίως για εξωτερική χρήση. Κατασκευάζονται από φύλλο αλουμινίου ή λαμαρίνας στραντζαρισμένο περιμετρικά 2 ή 3 εκ. και στην πλάτη υπάρχουν στραντζαριστά που ενισχύουν την κατασκευή. Η όλη κατασκευή μπορεί για αισθητικούς λόγους να φέρει προφίλ αλουμινίου.
 • Γράμματα μεμονωμένα, μη φωτεινά, από διάφορα υλικά όπως αυτοκόλλητο, PVC, πλεξιγκλάς, αλουμίνιο, MDF, Fibran, μεταλλικά 3Δ, από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή μπρούτζο.
 • Αυτόφωτες ή φωτεινές επιγραφές, οι επιγραφές αυτές διαθέτουν δικό τους φωτισμό, και δεν απαιτείται άλλος εξωτερικός φωτισμός. Μπορούμε γενικά να διακρίνουμε τις εξής κατηγορίες:
 • Φωτεινές επιγραφές με λάμπες φθορίου εσωτερικά ή Led, προφίλ αλουμινίου περιμετρικά και στην πρόσοψη φύλλο πλεξιγκλάςίσιο ή πρεσσαριστό.
 • Φωτεινές επιγραφές με λάμπες φθορίου εσωτερικά ή Led, προφίλ αλουμινίου περιμετρικά και στην πρόσοψη τεντωμένο βινύλιο.
 • Επιγραφές με γράμματα 3Δ, πρόσοψη και περίμετρος γράμματος (σόκορο) από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτη λαμαρίνα ή μπρούτζο και χωρίς φωτισμό εσωτερικό, Απλά μεταλλικά γράμματα 3Δ χωρίς φωτισμό
 • Επιγραφές με γράμματα 3Δ, πρόσοψη και περίμετρος γράμματος (σόκορο) από λαμαρίνα γαλβανιζέ, ανοξείδωτη λαμαρίνα ή μπρούτζο και φωτισμό νέον εσωτερικά. Ο φωτισμός διαχέεται προς τα πίσω από την πλάτη του γράμματος, Απλά μεταλλικά γράμματα 3Δ με κρυφό φωτισμό.
 • Επιγραφές με γράμματα 3Δ, πρόσοψη από πλεξιγκλάς και περίμετρος γράμματος (σόκορο) από λαμαρίνα γαλβανιζέ, ανοξείδωτη λαμαρίνα ή μπρούτζο και φωτισμό νέον εσωτερικά. Ο φωτισμός διαχέεται από την πρόσοψη του γράμματος Μεταλλοπλαστικά γράμματα 3Δ
 • Επιγραφές με γράμματα 3Δ, πρόσοψη και περίμετρος γράμματος (σόκορο) από πλεξιγκλάς και φωτισμό νέον εσωτερικά. Ο φωτισμός διαχέεται τόσο από την όψη όσο και από την περίμετρο του γράμματος Πλαστικά γράμματα 3Δ
 • Επιγραφές με γράμματα 3Δ, περίμετρος γράμματος (σόκορο) από λαμαρίνα γαλβανιζέ και φωτισμό νέον εμφανή. Ο φωτισμός διαχέεται προς τα εμπρός Μεταλλικά γράμματα 3Δ με εμφανές Νέον.
 • Επιγραφές με γράμματα Νέον, συνήθως τοποθετούνται σε μία πλάτη από πλεξιγκλάς ή μέταλλο ή σύρμα.
   
Από την έκθεση της Autogram, χαρακτηριστικό δείγμα επιγραφής Στάμπο αλουμίνιο με γράμματα 3Δ.  Περιμετρικά της επιγραφής υπάρχει προφίλ αλουμινίου ή κορνίζα ΙΝΟΧ. Στην πρόσοψη υπάρχει αλουμίνιο 1 χιλ ή ΙΝΟΧ χαραγμένο και τρύπα το γράμμα. Εσωτερικά υπάρχει στην πλάτη του αλουμινίου της πρόσοψης πλέξι 3 χιλ. Επάνω στο πλέξι 3 χιλ, τοποθετούνται γράμματα από πλέξι 10 χιλ ή πρεσσαριστά γράμματα 15 - 25 χιλ πάχος. Εσωτερικά της επιγραφής υπάρχει φωτισμός με λάμπες φθορίου Day Light.

 Κοστολόγηση φωτεινής επιγραφής με πρεσσαριστά πλαστικά

 Κοστολόγηση μη φωτεινής επιγραφής (ταψιά)

 Παραδείγματα και εφαρμογές
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που επιθυμούν να έχουν μία συνολική άποψη για τις επιγραφές του καταστήματος τους, παρατίθενται μερικές πρόσφατες εφαρμογές.

 Επιλογή ειδικών εφαρμογών (Sign Galery)
Για τους πελάτες μας που επιθυμούν να γνωρίσουν εφαρμογές και από άλλες χώρες παραθέτουμε μία σειρά πολύ εντυπωσιακών εφαρμογών.

 

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods