Κατηγορίες Προιοντων

Αυτοκόλλητα Γράμματα

Τα πρώτα αυτοκόλλητα γράμματα στην Ελλάδα, κατασκευάστηκαν από την Autogram περίπου προ 35ετίας  και συνδυάστηκαν με την γέννηση του αυτοκόλλητου πλαστικού. Τα αυτοκόλλητα αυτά γράμματα ήταν έτοιμα κομμένα και προσφέρονταν σε Σταντ self service. Τα γράμματα αυτά αντικατέστησαν την βαφή, κυρίως των βιτρινών από περιφερόμενους ζωγράφους - επιγραφοποιούς. Για την ιστορία πρέπει να θυμηθούμε ότι ορισμένα καταστήματα Ναυτιλιακών Ειδών έφερναν αυτοκόλλητα γράμματα από Ιταλία για τα σκάφη και παλαιότερα.

Η κοπή αυτών των γραμμάτων γίνονταν με ειδικά καλούπια τυπογραφίας, σε περιορισμένο αριθμό χρωμάτων (μαύρο, λευκό, μπλε, κόκκινο), σε συγκεκριμένο τύπο γραφής (τροποποίηση του Helvetica Medium), και σε περιορισμένο αριθμό μεγεθών (15, 23, 30, 40, 60, 80, 120, 180 χιλιοστά ύψος γράμματος). Προσφέρονταν μέσω χαρτοπωλείων, χρωματοπωλείων, καταστημάτων ναυτιλιακών ειδών και άλλων. Οι πρώτοι έμποροι ήταν τα καταστήματα ναυτιλιακών, για να καλύψουν την ανάγκη γραμμάτων για βάρκες, ενώ αργότερα προστέθηκαν και οι άλλες κατηγορίες. Ακόμη και σήμερα (2014), υπάρχουν καταστήματα που πωλούν αυτά τα έτοιμα αυτοκόλλητα γράμματα, μόνο που εδώ και αρκετά χρόνια τα καλούπια αντικαταστάθηκαν από τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών της Autogram και η κοπή τους γίνεται σε πλότερ κοπής αυτοκόλλητων.

Προ 20ετίας άρχισε η ηλεκτρονική εποχή των αυτοκόλλητων γραμμάτων και πάλι η Autogram παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον πλότερ κοπής και άρχισε την ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων κοπής με τη βοήθεια υπολογιστών. 
Τα αυτοκόλλητα γράμματα που παράγονται από πλότερ κοπής γραμμάτων έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των ετοίμων γραμμάτων, κόβονται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, βάσει συγκεκριμένης μακέτας, υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλφαβήτων (άνω των 1.000) και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μπορεί να σχεδιασθεί οποιοδήποτε λογότυπο και να προστεθεί στην μακέτα, και το κυριότερο πλεονέκτημα είναι πως με την μεταφορική ταινία δεν χάνεται η στοιχειοθεσία της μακέτας κατά την επικόλληση στην επιφάνεια της εφαρμογής.

 

Αυτοκόλλητα Γράμματα

Αποτελέσματα 1 - 1 από 1
Κατασκευαστής:
Autogram AE

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods