Κατηγορίες Προιοντων

Με τον όρο Γράμματα 3Δ - Συμπαγή, εννοούμε όλα τα γράμματα που έχουν κάποιο όγκο υλικού και δεν είναι κουτιαστά. Σε αντίθεση με τα αυτοκόλλητα γράμματα ή με την βαφή που έχουν 2 διαστάσεις (πλάτος - ύψος), τα γράμματα 3Δ έχουν και τρίτη διάσταση (πάχος - σόκορο). Τα γράμματα 3Δ κατασκευάζονται από διάφορα υλικά που κόβονται εύκολα στα ρούτερ και δίνουν όγκο.
Τα συνηθέστερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των γραμμάτων 3Δ είναι:

  • Aλουμίνιο, σε πάχος 1 ή 2 χιλιοστών. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται σήμερα πολύ λίγο στην κατασκευή γραμμάτων 3Δ, κυρίως λόγω της σκληρότητας του υλικού σε σχέση με το πάχος, και επίσης λόγω της υψηλής τιμής
  • Πλεξιγκλάς, σε πάχος από 3 έως 10 χιλιοστά και σπανιότερα σε μεγαλύτερα πάχη. Το περισσότερο χρησιμοποιούμενο υλικό γιά μικρού μεγέθους και μικρού σόκορο γράμματα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και η βαφή τους είναι εύκολη με πολύ καλό αποτέλεσμα.
  • Μπρούτζος, συνήθως ευρωπαϊκός, σέ πάχος 1 ή 2 ή 3 χιλιοστών και σπανιότατα σε μεγαλύτερα πάχη υλικού. Είναι ακριβό υλικό, αλλά προσφέρει το πλεονέκτημα της εύκολης κοπής, της επιχρύσωσης ή της επινικέλωσης.
  • PVC, σε διάφορα πάχη από 3 χιλ μέχρι και 2 εκ. Το υλικό αυτό είναι πολύ εύχρηστο γιατί κόβεται εύκολα στο ρούτερ, είναι αδιάβροχο και βάφεται εύκολα.
  • MDF, σε πάχη 6 ή 12 ή 18 ή 30 χιλ. Χαμηλού κόστους υλικό σε σχέση με τον όγκο του και την δυνατότητα βαφής του. Μειονέκτημα το βάρος του, κυρίως σε μεγάλα γράμματα και ο επηρεασμός του από την υγρασία σε εξωτερικές εφαρμογές.
  • Κοντραπλακέ θαλάσσης, σε πάχος 8 ή 16 χιλ. Χαμηλού κόστους υλικό σε σχέση με τον όγκο του, δύσκολη η βαφή του σόκορο του γράμματος. Έχει λιγότερο βάρος από το MDF και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.
  • Fibran, σε πάχη 30 ή 50 χιλ. Σχετικά σκληρό υλικό, δεν επηρεάζεται από την υγρασία, πολύ ελαφρύ, κατασκευάζονται μεγάλα γράμματα σε χαμηλό κόστος. Μειονέκτημα είναι ότι κατά την βαφή μένουν σημάδια στην πρόσοψη του γράμματος και το σόκορο δεν μπορεί να γυαλιστεί. Το περισσότερο χρησιμοποιούμενο υλικό για μεγάλου μεγέθους και μεγάλου σόκορο γράμματα σε σχετικά χαμηλή τιμή.
  • ΙΝΟΧ, σε διάφορα πάχη από 0,7 χιλ, έως και 2 εκ με κοπή από Laser. Τα γράμματα από ανοξείδωτο υλικό χρησιμοποιούντα σήμερα κα σε συνδυασμό με άλλα υλικά. π.χ. στην πρόσοψη ΙΝΟΧ γυαλιστερό ή σατινέ και στο σόκορο PVC ή κοντραπλακέ ή πλέξι, ιδιαιτέρως με το διάφανο πλέξι του 1 χιλ δημιουργεί την αίσθηση ότι όλο το γράμμα είναι ανοξείδωτο.

XL-Icon  Κόστολόγιο_κοπής_γραμμάτων_από_σκληρά_υλικά

 

 

Γράμματα 3Δ - Συμπαγή

Αποτελέσματα 1 - 1 από 1
Κατασκευαστής:
Autogram AE

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods