Κατηγορίες Προιοντων

Μεταλλοπλαστικά Γράμματα 3Δ

Γράμματα με πρόσοψη από πλεξιγκλάς, εσωτερικά φωτισμό νέον ή Led και περιμετρικά (σόκορο) από λαμαρίνα γαλβανιζέ, ανοξείδωτο ή μπρούτζο.

Τα γράμματα αυτά κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ 0,7 χιλ. στην πλάτη και το σόκορο (περίγυρος γράμματος) και πλέξι 3 χιλ. στην πρόσοψη, ενώ εσωτερικά υπάρχει φωτισμός Νέον ή Led που φωτίζει το γράμμα ομοιόμορφα. Εσωτερικά το γράμματα βάφεται συνήθως σε χρώμα λευκό γιά να αποδίδει περισσότερο φωτισμό, ενώ εξωτερικά βάφεται στά χρώματα που επιθυμεί ο πελάτης.
Τα γράμματα του πελάτη σχεδιάζονται στον υπολογιστή και στη συνέχεια τα ρούτερ, συνδεδεμένα με τον υπολογιστή αναλαμβάνουν την κοπή της όψης του γράμματος (πλέξι), της πλάτης του γράμματος και του σόκορο. 
O φωτισμός δημιουργείται εσωτερικά με σωλήνα Nέον ή Led στο σχήμα του γράμματος και σε χρώματα επιλογής του πελάτη.
Τέλος, βάσει χαρτομακέτας σε φυσικό μέγεθος που σχεδιάζεται σε πλότερ σχεδίασης, συναρμολογούνται τα γράμματα στο χώρο του πελάτη ή εντός του εργαστηρίου μας σε μεταλλική επιφάνεια (ταψί αλουμινίου) ή σε μεταλλικές μπάρες από στραντζαριστά γαλβανιζέ. 
Από γράμμα σε γράμμα υπάρχει καλώδιο σύνδεσης προστατευμένο από πλαστικό σωλήνα, επίσης κατά τμήματα υπάρχουν καλώδια που συνδέουν τα γράμματα με τους μετασχηματιστές.
Η Autogram ακολο
Το πλεξιγκλάς συγκρατείται εσωτερικά του γράμματος με το σόκορο. 

υθεί δύο διαφορετικές διαδικασίες κατασκευής, αναλόγως του μεγέθους του γράμματος.

  • Μικρά Μεταλλοπλαστικά Γράμματα. Γράμματα έως και 50 cm ύψος. 
    Κατασκευάζεται πλάτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ 0,7 mm και σόκορο πλάτης 2,5 εκ. Το σόκορο του γράμματος είναι συνήθως 8-10 εκ. Στην πρόσοψη τοποθετείται πλεξιγκλάς πάχους 3 mm, γαλακτερό ή χρωματιστό. Εσωτερικά τοποθετείται σωλήνας νέον λευκός ή χρωματιστός. Το σόκορο βιδώνεται εξωτερικά στο σόκορο της πλάτης.
  • Μεγάλα Μεταλλοπλαστικά Γράμματα. 
    Γράμματα άνω των 50 εκ. και συνήθως άνω των 100 εκ. ύψος. 

    Κατασκευάζεται πλάτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ 0,7 mm και σόκορο συνήθως 12-14 εκ.. Στην όψη του γράμματος τοποθετείται πλεξιγκλάς πάχους 3-4 mm, γαλακτερό ή χρωματιστό και καλύπτεται με κορνίζα μεταλλική από λαμαρίνα γαλβανιζέ που βιδώνει στο σόκορο. Στην πλάτη εσωτερικά ή εξωτερικά, τοποθετούνται στραντζαριστά γαλβανιζέ σε δύο σειρές για καλύτερο δέσιμο του γράμματος. Στο στραντζαριστό, με κατάλληλες μονώσεις, τοποθετείται σωλήνας νεον λευκός ή χρωματιστός.
Τρόπος κατασκευής μεγάλου Μεταλλοπλαστικού γράμματος.

 

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods