Κατηγορίες Προιοντων

Μεταλλικά γράμματα από υλικό όπως λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο ή μπρούτζο σε οποιαδήποτε διάσταση, χωρίς εσωτερικό φωτισμό.

Τα γράμματα αυτά κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από λαμαρίνα γαλβανιζέ 0,8 mm, ανοξείδωτη λαμαρίνα 0,7 mm ή φύλλο μπρούτζου 0,7 mm.
Η όψη του γράμματος είναι μεταλλική και περιβάλλεται από σόκορο (πάχος γράμματος) 4-5 εκ. 
Το κείμενο του πελάτη σχεδιάζεται στον υπολογιστή και στη συνέχεια ένα ρούτερ συνδεδεμένο με τον υπολογιστή αναλαμβάνει την κοπή της όψης του γράμματος και την κοπή του σόκορο. 
Η ένωση του σόκορο με την όψη γίνεται με κασσιτεροκόλληση. Εσωτερικά, στο σόκορο κολλιούνται ποδαράκια ύψους 2-3 εκ., για να βοηθήσουν στην τοποθέτηση των γραμμάτων στην επιγραφή. 
Τα γράμματα αφού πλυθούν και καθαριστούν, εάν είναι κατασκευασμένα από λαμαρίνα γαλβανιζέ αποστέλλονται για βαφή, αν είναι από ανοξείδωτη λαμαρίνα γυαλίζονται εξωτερικά και αν είναι από μπρούτζο, εκτός από το γυάλισμα, αποστέλλονται και για επιχρύσωση για την καλύτερη διατήρηση του χρώματος. 
Τέλος, βάσει της σχεδίασης σε φυσικό μέγεθος, συναρμολογούνται τα γράμματα στο χώρο του πελάτη ή εντός του εργαστηρίου μας σε μεταλλική επιφάνεια (συνήθως ταψί - στραντζαρισμένο αλουμίνιο με στραντζαριστά γαλβανιζέ εσωτερικά).

 

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods