Κατηγορίες Προιοντων

Ποιοι είμαστε

AUTOGRAM ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.
Πέτρου Ράλλη 51 - Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Τηλ/Fax: +30 210 4816472    Κιν: +30 6944792823

Mail : Πέτρου Ράλλη 51, Μοσχάτο ΤΤ 17778
Ε-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web    : www.autogram.gr

Πριν 30 χρόνια δημιουργήσαμε τα πρώτα έτοιμα αυτοκόλλητα γράμματα στην Ελλάδα και χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά το αυτοκόλλητο πλαστικό στην επιγραφή. Μέχρι τότε υπήρχε μόνο η μπογιά! Τα γράμματα αυτά γνωστά ως Autogram, διατίθενται ακόμα και σήμερα σε επιλεγμένα καταστήματα, μόνο που άλλαξε ο τρόπος παραγωγής τους. Παλαιότερα τα γράμματα αυτά κατασκευάζονταν με κοπτικά καλούπια τυπογραφίας, ενώ σήμερα κατασκευάζονται με πλότερ κοπής αυτοκόλλητων χάρις στα ειδικά προγράμματα επιγραφοποιίας της Autogram.

Πριν 20 χρόνια μπήκαμε από τους πρώτους στον κόσμο της ηλεκτρονικής επιγραφοποιίας διεθνώς, δημιουργήσαμε τους πρώτους πλότερ - κόφτες και ξεκινήσαμε τα ειδικά προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για την σχεδίαση και κοπή επιγραφών. Ήμασταν οι πρώτοι που παρουσιάσαμε στην Ελληνική αγορά τους πλότερ κοπής επιγραφών, στοιχειοθετημένων κειμένων και λογοτύπων, όπως και την χρήση των ρούτερ για την κοπή ή χάραξη σκληρών υλικών.

Ήμασταν οι πρώτοι που εφαρμόσαμε στην Ελλάδα την τεχνική των ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ψηφιακή εκτύπωση. Το 1994 φέραμε στην Ελλάδα το πρώτο μεγάλο σύστημα ψηφιακής εκτύπωσης Vutek στην Ελληνική αγορά. Συγχρόνως, αναπτύξαμε το σύστημα τεντώματος, το τελάρωμα και την κατασκευή γιγαντοαφισών για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σήμερα θεωρούμαστε διεθνώς μια από τις παλαιότερες και σοβαρότερες εταιρείες στο χώρο μας. Είμαστε μέλος από 20ετίας της International Sign Association, της μεγαλύτερης σήμερα οργάνωσης κατασκευαστών επιγραφών στον κόσμο, όπως επίσης και μέλος της SGIA, της μεγαλύτερης οργάνωσης μεταξοτυπών στον κόσμο (Screen Printing & Imaging Association).

Από 4ετίας εφαρμόζουμε στην Autogram μεθόδους και διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου κατά ISO 9001. H εργασία ξεκινά από το τμήμα μελετών (επίσκεψη πελάτη, φωτογράφηση χώρου, μακέτα, προϋπολογισμός έργου, προσφορά), ακολουθεί το τμήμα εκτέλεσης και ποιοτικού ελέγχου της παραγγελίας και καταλήγει στην τοποθέτηση από τα συνεργεία.

Σήμερα προσφέρουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και Διεθνώς ένα πλήρες σύστημα μελέτης και υλοποίησης οποιασδήποτε διαφημιστικής ή διακοσμητικής κατασκευής. Οι πιο γνωστοί αρχιτέκτονες, διακοσμητές, διαφημιστές και μακετίστες εμπιστεύονται την Autogram για τις πλέον πολύπλοκες εργασίες τους.

Κατηγορίες Προιοντων

Top

Επικοινωνία

Π. Ράλλη 51
Μοσχάτο / Ταύρος 17778 
Χάρτης >

+30 210 4816472
     +30 694 4792823

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι Πληρωμής

payment methods